Dagbesteding


Op hetzelfde perceel als de zorgwoning worden verschillende soorten dagbesteding aangeboden. De bewoners worden betrokken bij alle dagelijkse activiteiten op- en rondom de boerderij. Hierbij vinden wij belangrijk dat mensen met een beperking in hun eigen tempo zonder druk van prestatie en/of arbeid hun dag zinvol besteden. 

 


Wij bieden de volgende dagbesteding aan:

Werkzaamheden op de kinderboerderij
Lekker knuffelen met de dieren, ze eten geven en de overige verzorging. 

Houtwerkplaats
Hier kan in alle rust creatief en op eigen tempo en manier gewerkt worden met onder andere hout. Van kleine snuisterijen tot complete tafels. Zelfstandig of met hulp.

Moes- en bloementuin (inclusief kas!)
Lekker buiten en gezond! Verbouw jij je eigen groente?

 

 

 

Theehuis (in de kiosk!)
Lekkere koffie en koek, wie kan dat nou weerstaan? Samen met de begeleiding helpen de clienten met het runnen van hun eigen theehuis (kiosk). Opengesteld aan iedereen die langskomt. 


Onder andere het theehuis en de kinderboerderij zijn voor iedereen toegankelijk en/of te boeken en reserveren. Hierdoor leven en besteden de clienten hun dag midden in de maatschappij en draaien hier volop in mee! 

 


Hieronder een aantal voorbeelden, om een beter beeld te geven over wat onze bewoners en externe dagbesteding onder andere kunnen maken.