Logeeropvang

Zorgboerderij Villa Vita biedt ook Logeeropvang voor mensen met een verstandelijke (of meervoudige) beperking aan. Logeren kan in het weekend en in de vakanties. De cliënt beschikt over een eigen appartement met volledig ingerichte woonkamer, slaapkamer en badkamer. Verder kan er gebruikt gemaakt worden van de gezamenlijke ruimtes. Onze professionele begeleiders (eventueel in overleg met de zorgcoördinator)  stemmen de ondersteuning af met de ouders. Logeeropvang geeft zowel cliënt, ouder als verzorger de gelegenheid er ‘even tussenuit’ te zijn, of te ervaren hoe het is om ''op jezelf te wonen''.

 

De kosten voor logeeropvang in 2021 zijn €200,- per 24 uur. Deze prijs is een all-inclusief prijs, dus inclusief vertering, TV en internet, non-food, gebruik van het ingerichte appartement en gezamenlijk ruimtes en de aangeboden zorg/begeleiding. Vervoer naar en van de logeeropvang dient geregeld te worden door de cliënt zelf. 

Logeer opvang iets voor jou? Neem dan snel contact met ons op via de contactpagina.

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.